Dani Erasmusa
Od 14. do 19. listopada 2024. održani su ovogodišnji Dani Erasmusa. Nastavnica Simona Košnjak pripremila je u tu svrhu dva kviza za učenike kako bi provjerili svoje znanje o Erasmus+ projektima, Europskoj uniji i zemljama članicama. Provjerite i vi svoje znanje!
Mjesec hrvatske knjige
Autor teksta: Dijana Miklin, prof. Budući da je tema ovogodišnjeg Mjeseca hrvatske knjige pripovijedanje, učenici 4.g razreda pisali su priče o mitološkim (anti)junacima u suvremenom dobu. Svaki je učenik trebao proučiti jednog lika bilo koje mitologije svijeta i...
Portreti hrvatskih književnika
Autor teksta: Simona Košnjak, prof. Učenici 3.e razreda prisustvovali su kreativnoj radionici izrade portreta hrvatskih književnika u sklopu Erasmus+ projekta "Obojene misli". Portrete su izradili kombiniranom tehnikom (kolaž+flomasteri). Radionicu je osmislila Simona...
Terenska nastava 1.abm u Hrvatskom zagorju
Autor: Dijana Miklin, prof. Dana 16. listopada učenici 1.abm bili su na terenskoj nastavi u Hrvatskom zagorju, posjetili su Muzej krapinskih neandertalaca u Krapini, obišli cijeli kompleks tvrtke Prostoria u Svetom Križu Začretju i aktivno sudjelovali u Parku znanosti...
Svjetski dan debljine – 4.3.2022.
Autor teksta: Marijana Radić, prof. Svake se godine 4. ožujka obilježava Svjetski dan debljine. Debljina je jedna od najvećih javnozdravstvenih briga na tlu Europe. Debljina ili pretilost je ozbiljan zdravstveni problem jer dovodi do vodećih kroničnih oboljenja...
Internacionalni kongres slastičarstva
Autor teksta: Denis Poznovija, prof. Dana 15. listopada svake godine održava se internacionalni kongres slastičarstva. Kao i do sada, tako i ove godine, 13. po redu kongres se održao u hotelu Well u Tuheljskim Toplicama. Na kongresu u pratnji prof. Denisa Poznovije...
Terenska nastava 1.abm u Hrvatskom zagorju
Autor teksta: Dijana Miklin, prof. Dana 16. listopada učenici 1.abm bili su na terenskoj nastavi u Hrvatskom zagorju, posjetili su Muzej krapinskih neandertalaca u Krapini, obišli cijeli kompleks tvrtke Prostoria u Svetom Križu Začretju i aktivno sudjelovali u Parku...
Natječaj za dodjelu sportskih stipendija-HERMI
Letak-sportne-stipendije2024-2025Preuzmi
Svjetski dan hrane
Povodom obilježavanja Svjetskog dana hrane 16. 10. učenici 3.e razreda na nastavi kuharstva proveli su zero waste vježbu pod vodstvom nastavnika Denisa Poznovije. Nakon što su učenici posjetili izložbu Hrana nije otpad, i ja mogu utjecati na kojoj...
Svjetski dan jaja u sklopu eTwinning projekta Kemija hrane
Autor teksta: Marijana Radić, prof. Obilježili smo Svjetski dan jaja. Pričali smo o važnosti jaja u prehrani, kemijskom sastavu jaja, vrstama jaja na tržištu i koja su nam jela od jaja najfinija. Učenica Darija Dragićević, 2.f napravila je prezentaciju o jajima i...